torsdag den 4. juli 2013

Valg af inventar hos HTH

Endelig! Det længe ventede besøg hos HTH i Aalborg, hvor valg af køkken, 2 badeværelser, bryggers og walk-in skal foretages, er nu afholdt. Vi blev inviteret til møde den 1. juli, og i dag den 4., ligger alle tegninger klar til underskrift. De er endda blevet redigeret! Det går stærkt! 
Til vores hustype var afsat ca. 87.000 kr til valg af inventar til alle rum, og vi kan mildest talt sige, at DE penge ikke rækker særlig langt! Det havde vi nu heller ikke regnet med :) Vi havde fra starten valgt at trække penge ud af budgettet til walk-in, da vi er sikre på, at Ikea kan levere et ligeså lækkert garderobearrangement til noget færre penge end HTH.
Mødet varede knap tre timer, og vi var endda ret sikre på, hvad vi ville have INDEN, fordi vi havde besøgt HTHs Showroom et par gange inden for at hente inspiration. Vores valg faldt ret hurtigt på det lækre, nye køkkenkoncept hos HTH kaldet VH7. Vi faldt for de rene linier, og det enkle, lækre design. Vi ville gerne have ført en rød tråd fra køkken til bryggers, men det blev simpelthen for dyrt med et bryggers i VH7, og derfor er der i bryggerset valgt Hvid Dekor, som er en pæn, men noget billigere løsning.

Nedenstående viser billeder af vores kommende køkken - vi er selv yderst tilfredse med resultatet:



Køkkensiden med kogesektion:


Køkkensiden set fra spisepladsen:


Køkkensiden med vask og fuldintegreret opvaskemaskine (det lille smalle skab har vi valgt som tørreskab til viskestykker, så vi slipper for disse på væggene i køkkenet):


Køkkensiden med skabsnichen - til venstre skal der være fuldintegreret køleskab, i midten ovn nederst og micro/combiovn øverst, fuldintegreret fryseskab til højre:

Køkkenet set oppefra:



Vi har valgt skabslåger med højglans, alle i hvid. På alle skabssider bliver der sorte egetræskanter. Vi har valgt sorte sokler overalt, så de passer til alle kanterne. Ingen greb på VH7, men det, man kalder grebsspor med aluminiumsbagside ved alle låger. På højskabsvæggen er alle grebsspor lodrette. Derudover har vi valgt skuffer overalt, pånær på siden med barstole. Her er sat overskabe forneden - dvs skabe med en dybde på 30 cm, således at selve vaskeøens dybde bliver 90 cm. Vi har fravalgt overskabe, da vi synes, at vi har skabsplads nok, og at det bare ser fedt ud, uden! Det giver mere luft og plads uden.
Vi havde forinden mødet besluttet os for en grå kompaktlaminatbordplade, men kunne godt se, at det måske ikke passede så godt til VH7 køkkenet - specielt fordi vi havde valgt de sorte kanter på lågerne. Derfor fik den kære køkkenmand os overalt til en 40 mm hvid laminat med glans, som er af tykkere kvalitet end de "sædvanlige" laminatplader, og som efter sigende skulle være mere holdbar end ellers. Det håber vi er rigtigt. Vasken bliver underlimet og armaturet har vi trukket ud af budgettet ved Huscompagniet, da vi selv kan skaffe det billigere ;-) Kompositpladen, som var første prioritet, blev simpelthen for dyr!

Følgende billeder viser vores kommende bryggers, som tidligere nævnt er Hvid Dekor med Lys Wenge laminat "træ"bordplade:


Teknikskabe til venstre og i midten. Kosteskab til højre. Vi har valgt trykknapper på højskabsvæggen:


Bryggerset set oppefra:

Badeværelsesbilleder følger senere....











5 kommentarer:

  1. Hej,
    Det er nogle fine valg i har truffet. Må jeg spørge hvad inventaret løb op i inkl. både køkken, bad og bryggers?

    SvarSlet
  2. Hej

    vi har valgt næsten det samme køkken som jer. Det ser meget fint ud :)

    Er det muligt for jer at skrive, hvad I har givet til køkkenet? Hvis I har lyst at skrive, så kan I gøre det til : boligjaeger@gmail.com :)

    H

    SvarSlet
  3. Hej. Vi er faldet for præcis det samme og er også interesseret i pris. Håber i vil dele mosbjerg6@gmail.com

    SvarSlet
  4. Hej. Tak for en god blog. Vi står også over for et besøg i HTH og jeg er også nysgerrig på hvad i har betalt for hhv køkken, bad og entre. Hvis i vil ud med det, så skriv gerne til: nogetnemt@gmail.com

    SvarSlet
  5. Må man spørge om prisen ? :) mvh Martin & Izabela
    marcinpakos@hotmail.com

    SvarSlet