onsdag den 12. juni 2013

At vælge spisebordslampe(r)!!!!!

Vi er - og har været længe - lidt i Drømmeland, hvad angår diverse interiør. Og langt hen ad vejen er vi også rimeligt enige om de møbler og lækkerier, vi skal have anskaffet os. Det eneste sted, hvor vi bare ikke kan finde en perfekt belysning er over vores spisebord. Det svære er at finde den lampe, som giver et lækkert blødt lys, men som stadig kan "lyse op" over bordet! Her er lidt eksempler på lamper, vi har været omkring:


Caravaggio fra Lightyears var vores klare favorit i lang tid, indtil vi fik fornemmelsen af, at den kun lyser nedad og ikke giver noget særligt hyggeligt lys.


LC Shutters fra Louis Poulsen er en af de ultimativt smukkeste lamper, vi har set. Desværre overskrider den det budget, vi har valgt at sætte af til lamper. Vi synes nemlig, at det kræver to over et 220 cm langt spisebord. Øv!




Én af os er vild med Le Klint. Det er den anden ikke!


Også en mulighed med denne fra Normann Cph. Tror den giver et lækkert lys. Meeeeeeeen der er jo så mange at vælge imellem....

Denne lampe fra noget, der hedder Veli har vi ikke set før. Den er nu lidt sjov - og flot. Meeeeeen....


Så er der lampen fra Kartell. 


De her Curl lamper synes én af os (igen) er fede, specielt fordi vi jo får loft til kip i køkkenalrum. Meeeeen vi bliver jo nødt til at kunne lide dem begge to, ikke? :)


Marset Maranga lampen er især én af os meget begejstret for. Mon vi nogensinde finder LAMPEN - og er enige om den ;) Det må tiden vise. Godt, vi har god tid :)

Hvis du har en mening, eller en helt anden lampeidé, så smid gerne en kommentar.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar