tirsdag den 11. juni 2013

Plantegningerne

Vores allerførste møde med Huscompagniet blev holdt udfra et vinkelhus på 163 kvm med overdækket terrasse. Egentlig troede vi, at det skulle være dét, men så så vi denne plantegning, som faldt mere i vores smag. Feks ligger børneværelserne her i en afdeling for sig, hvilket er tiltrækkende i det lange løb. På den anden plantegning lå de ud fra køkkenalrummet. Eneste "minus" er, at man skal igennem bryggerset for at komme ind, men det kan der ifølge tegnestuen ikke rigtig laves om på - til et separat bryggers har de behov for mindst 5 kvm mere, og det er der ikke...
Vi ønsker os meget en indbygget skabsvæg i køkkenet, så det skal tegnestuen lige have kigget på. Derudover ønsker vi at komme ind i enden af huset, altså i carporten, så vi kan komme "tørskoet" ind. Det bliver spændende, hvilken løsning, de finder på. 


Vores endelige plantegning er endt ud som følger - her har tegneren endda været så flink at tegne fliseanlæg på, så vi kan aftale nærmere med entreprenøren, når engang tid bliver til dét:





Vi er meget tilfredse med tegnerens forslag, og har nu underskrevet dette :)
Som det ses er hele højre side ændret radikalt. Derudover er køkkenalrummet spejlvendt, så vores terrasseudgang bliver i haven og ikke på bagsiden af huset. Vi har valgt loft til kip i køkkenalrum. Flyttet døren fra alrummet ind til stuen, så vi får bedre plads til sofaen. Fjernet et vindue i stuen. Slettet døren ud til terrassen fra soveværelset, da vi ikke syntes, at den var specielt nødvendig. Og endelig er vores skabsvæg i køkkenet tegnet ind. Store forandringer, hvis man kigger på den første tegning.

Vores kommende hus' facader:



Ingen kommentarer:

Send en kommentar