torsdag den 5. december 2013

Første indkøb til vores nye hjem

Så ankom vores første nyindkøb til vores nye hjem - præcis to dage efter bestilling: Nemlig to smukke håndlavede filtkugletæpper fra firmaet Ruggit. Noget af det, der var vigtigt for os var, at kugletæpperne fremstilles under gode forhold for de ansatte i Nepal, at kugletæpperne er af god kvalitet og sidst men ikke mindst: at kugletæpperne er til at betale. Alle tre ting, viste Ruggit sig at leve 100% op til! Prisen ligger en hel del under de kugletæpper, som ellers bliver solgt i Danmark. Vi valgte to kugletæpper på henholdsvis 90 cm og 140 cm i diameter begge i farven Multicolour, som vi synes passer ind i så godt som ethvert hjem. Firmaet sælger dog kugletæpperne i seks forskellige farver, så der er lidt for enhver smag.

Her er lidt billeder af kugletæpperne - de er dog gemt væk igen, indtil det nye hus står færdigt :)




Kugletæpperne kan købes lige her, og firmaet kan også følges på Facebook, hvor der løbende er konkurrencer, gode tilbud m.m.
Vi er SÅ tilfredse med kugletæpperne og glæder os til at kunne begynde indretningen af vores nye hjem engang i marts :)

1 kommentar:

  1. Dit hus er meget rart og dekoreret. Jeg synes det er en inspiration til et hus ejer for at gøre hans eller hendes hus godt indrettet. Mange gange ens hus fik beskadiget så huset mistede sit udseende, men han eller hun ikke tror, hvordan kan løse dette problem. Her i Kobenhavn vi løse disse typer af problemer i Gulvafslibning tjeneste.

    SvarSlet